torstai 11. lokakuuta 2012

Myydään melko huono auto

En ole erityisen innostunut autoista. Pidän niistä kyllä ja ajaminen on yleensä ihan mukavaa puuhaa, mutta mitenkään intohimoisesti en niihin suhtaudu. Autoni on aina enemmän tai vähemmän rempallaan, on niin ärsyttävää suunnitella, koska koslan veisi huoltoon. Pitäisi olla vapaapäivä tai sitten lapset jossain sellaisessa paikassa hoidossa, että ehtisi tehdä oman työpäivänsä illlalla. Työmatkaa on reippaasti ja työpaikka sellaisessa korvessa, ettei sinne julkisilla pääse. Kaiken kaikkiaan siis hankalaa. Tämän nykyisen rakkineen kanssa olen kuitenkin tullut korjaamon kanta-asiakkaaksi, enkä ole täysin vilpittömästi ihastunut siihen ajatukseen.

Auton vaihto on tietysti käynyt mielessä kerran jos toisenkin, pari kertaa olen jopa löytänyt itseni autokaupasta, mutta loppuun asti en ole tässä hommassa päässyt. Nyt olen opiskelupäivinä päässyt välillä kyytiin aika hulppeaan Jeeppiin, jossa uuden nahan tuoksu ei ole vielä peittynyt käytön hajuihin. Aika luksusta. Mutta vähemmän luksusta on sen jälkeen hypätä omaan koslaani, jossa palaa kaksi varoitusvaloa (en ole viitsinyt edes selvittää mikä se toinen on), takajarru rahisee niin että sen kuulee kilometrinkin päästä ja iskarit ovat olleet aivan loppu jo hyvin, hyvin pitkän aikaa. Nyt pimeän tullen ajomukavuutta häiritsee hiukan sekin, että kumpikaan etuvaloista ei toimi. Täytyy siis ajella vain tuttuja reittejä tai pysytellä kaupungissa.

Sain nyt kuitenkin lopulta varattua huoltoajan. Ehkä sen jälkeen en jää odottelemaan seuraavaa huoltoa, vaan vaihdan auton ihan oikeasti. Tämän kanssa kun joutuu katsastukseenkin menemään suoraan korjaamolta, muuten ei ole toivoakaan päästä läpi. Alunperinkin huono ei valitettavasti parane vanhetessaan, vaikka sitä olen kovasti toivonut. Ehkä on aika luopua toivosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti