perjantai 18. lokakuuta 2013

Hyviä hetkiä

Aurinko paistaa, työpäivä on juuri päättynyt. Näitä elämän hyviä hetkiä. Että on aurinko. Että on työ, jonka lomassa voi levätä. Että on rakas, joka tulee ihan pian hakemaan. Että on edessä ilta kaksin. Että auto on korjattu ja sen voi hakea takaisin kotipihaan. Että on koti, on lapset, jotka tekevät siitä paikasta kodin. Välillä sen näkee niin kirkkaasti, ehkä parhaiten juuri silloin, kun kaikki ei ole elämässä mennyt niin kuin suunnitteli. Vaikka meneekö mikään koskaan niin kuin suunnittelee, ei taida mennä. Ei ainakaan minun elämässäni. Mikä on kyllä hyvä, koska useimmat suunnitelmani ovat melko typeriä.

Luin tässä joku päivä jostain kirjasta, että jos kiitos on ainoa rukouksesi, se riittää. En rukoile, mutta ajatus on hyvä. Jos näkee ne lukuisat kiitollisuuden aiheet, joita jokaisessa päivässä on, ei voi olla ainakaan ihan pohjattoman onneton. Eihän niitä aina näe. Mutta joskus. Joskus näkee hyvinkin selvästi. Niin kuin nyt.

2 kommenttia:

  1. Hei, jostakin tänne pöllähdin ja jäin lukemaan tekstejäsi pidemmältäkin aikaa... Hyviä ja kovasti osuvia tekstejä, kiitos! Jään oitis lukijaksi.

    VastaaPoista
  2. Kiitos itsellesi, olet lämpimästi tervetullut!

    VastaaPoista