torstai 3. lokakuuta 2013

Tarramassaa

Kyllä ei mihinkään tässä maailmassa voi enää luottaa. Menin tänään kauppaan ostamaan sinitarraa. Vaan onko sellaista enää saatavilla? Ei ole. Löytyy kyllä tarramassaa, joka on valkoista. Väittävät, että silläkin pysyy julisteet seinillä, mutta enpä tiedä uskonko. Ei tykkää neiti, jos Robinin kuvat tippuvat lattialle ja menevät kaikki aivan ruttuun.

Tulin juuri putkiremontti-infosta. Kustannuksista ja aikataulusta ei kerrottu mitään. Illan suurin anti oli kohtuullisen hyvä pulla. Olisin siis voinut ihan hyvällä omallatunnolla syljeskellä kattoon senkin ajan. Paitsi että meillä on niin korkeat katot, etten ehkä saisi sylkäistyä sinne asti. Toisaalta ei voi tietää mihin pystyy ennen kuin kokeilee. Nyt tuli muuten ihan kamala oikosulku, enkä muista mihin pitäisi laittaa pilkku, siis tuossa edellisessä lauseessa. En laita sitten ollenkaan, yksi pilkku sinne tai tänne ei vielä maata kaada. Eikä blogiakaan.

Kotiin tultuani katsoin ensimmäiseksi sähköpostit. Ilahduin kovasti, kun Anttilasta oli tullut sähköposti: Pussaillaan koko kuukausi. Mikä loistava ajatus! Aukaisin viestin ja huomasinkin, että otsikko oli: Plussaillaan koko kuukausi. Ei kyllä nyt mikään plussailu kiinnosta.

Ostin minä muuten sitä valkoista tarramassaa. Hyvin nihkeästi, mutta ostin kumminkin.

2 kommenttia:

 1. Ite asiassa jos en väärin muista, niin tuo valkoinen massa on parempaa kuin sininen. Siitä ei muistaakseni jää tahraa tapettiin kuten sinisestä jää. Siis jos muistan oikein, muuten koko asia on jotenkin toisin tai sitten ei.....

  Tuliko selväski, etten oikeastaan tiedä mitään ?? :D
  Tämä kone pyytää todistamaan, etten ole robotti...hmyyy....

  VastaaPoista
 2. En ole vielä kokeillut tätä valkoista tarramassa, muutoksiin täytyy lähteä hitaasti.. :)

  Kyllä se on hyvä, ettei kaiken maailman robottien anneta kirjoitella joka paikkaan.

  VastaaPoista