tiistai 1. lokakuuta 2013

Uutta ja alussa

Nyt on läppäri ostettu. Ostosreissu sujui ilman suurempaa kärsimystä, koska minulla oli mukana hyvä henkinen tuki. Tämän koneen kanssa en ole vielä ihan sinut, mutta eiköhän se siitä. Minusta on vanhemmiten tullut mukavuudenhaluinen (tai ehkä ihan peräti laiska), enkä viitsisi opetella mitään uutta. Joskus on kuitenkin pakko.

Tämä elämä on sitten hassua. Jokunen viikko takaperin ajattelin, että saattaisi olla suurta viisautta pysytellä loppuelämä ihan itsekseen, kun eivät ne parisuhteet minulta oikein suju. Edellisen suhteen päättymisestäkään ei tietysti ollut pitkä aika ja sitä tuli siinä työstettyä niin kuin eroja aina. Toisia joutuu työstämään pitkäänkin, toisia ei sitten niin kovinkaan pitkään. Ja sitten kävikin niin, että elämä antoi lahjan, jota ei olisi tullut mieleenkään torjua. Mutta kaikki on vielä uutta ja alussa, enkä osaa kertoa siitä oikein mitään. Tai osaisin, paljonkin, mutta kuulostaisin varmasti jotakuinkin järkensä menettäneeltä. Mitä saatan tietysti hiukan ollakin. Tunteet ja järki eivät aina mene ihan rinta rinnan, eivätkä tarvitsekaan mennä.

Elämällä on kuitenkin taipumus pitää ihminen jonkinlaisissa realiteeteissa. Vietin ihanan viikonlopun rakkaan kanssa (pakko muuten mainita, että viikonloppuun sisältyi myös kertakaikkisen hauska naistenilta, joten ei voi kyllä hirveästi valittaa elämän kurjuutta), mutta nyt pesen oksennuspyykkiä ja odotan jännityksellä, sairastuuko toinenkin lapsi. Kyllä siinä kummasti palaa arkeen. Mutta se arkikin tuntuu toisenlaiselta, jotenkin lempeämmältä, valoisammalta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti