perjantai 10. tammikuuta 2014

Yöminä

Olen viime aikoina tehnyt öisin töitä. Pitäisi pyytää siitä palkkaa. Toisaalta yön pimeät tunnit menevät useimmiten siihen, että muistelen, mitä kaikkea tuli eilisen päivän kiireessä tehtyä väärin. Että toisaalta voi olla parempi, etten vihjaise tästä esimiehelle. Korjailen töppäilyni kaikessa hiljaisuudessa aina aamuisin. Ei kovin tehokasta, mutta parempaan en kiireessä pysty. Olen kyllä päättänyt, etten aio tuntea kiirettä, vaan teen tehtävän kerrallaan enkä mieti muuta. Se ei vain näy käytännössä mitenkään, silti on kiire.

Yöminäni on paljon fiksumpi kuin päiväminäni, mikä on harmillista, koska olisi kiva olla fiksu myös päivällä. Yöllä keksin hienoja blogikirjoituksia, joissa on pelkästään nasevia, tyylikkäästi soljuvia lauseita. Kirjoitan (päässäni) myös erinomaisen hienoja runoja. Aamulla en tietenkään muista niistä mitään muuta kuin sen, että olen unohtanut ne kaikki.

Viikonloppuna ajattelin kuitenkin olla miettimättä töitä, runoja tai edes blogia. Aion ihan pelkästään nukkua. Ja sitten nukkua vähän lisää. Toivon mukaan herään vasta maaliskuun loppupuolella. Eipä haittaisi, vaikka menisi huhtikuulle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti