tiistai 4. helmikuuta 2014

Seinänappeja

Meillä ei juuri sisusteta. Ei sillä, etteikö olisi mukava katsella kaunista kotia, mutta tässä kohtaa elämää se ei ole kovin olennaista. Kodin pitää olla sellainen, että siellä viihtyy, että siellä voi puuhata kaikenlaista pelkäämättä rikkovansa perintökalleuksia, että sotku ei merkittävästi haittaa esteettistä näkymää. Tämä viimeinen on ehkä oleellisinta.

Silloin tällöin teen kuitenkin jotain, jota sisustamiseksikin voisi kutsua. Kävimme eilen jälkikasvun kanssa maitoaltistuksessa ja käyntiin kuului myös piipahdus Hesellä, kuten aina. Ikään kuin kiitokseksi siitä, että kaikki sujui jotakuinkin jouhevasti (täydellisyyttä en odota, edes itseltäni). Maito ei sopinut, mutta se ei ollut yllätys. Mutta siis. Siinä Hesellä katselin Tiimarin poistomyyntiä ja erityisesti isoja huopanappeja, joita roikkui ihan siinä ovella. Oli pakko mennä hakemaan muutama sellainen huopanappi. Ne olivat muuten tabletteja, mutta meillä ei ole käyttöä tableteille. Olemme niitä joskus kokeilleet, mutta niistä on enemmän haittaa kuin hyötyä.

Nämä tabletit kuitenkin halusin ja kun lähes ilmaiseksi sain, niin pitihän ne ostaa. Ne koristavat nyt meidän makuuhuoneemme seinää.

2 kommenttia: