keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Seitsemän kurjaa vuotta ja muuta hölynpölyä

Kun horoskooppi sanoo, että edessäsi on jännittäviä aikoja, tekisi mieli juosta karkuun. Tosin en tiedä, kuinka elämäänsä juoksisi karkuun. Tai tiedän, tietysti, olenhan sitä tehnyt kerran jos toisenkin.

Horoskoopin mukaan minulla pitäisi olla menossa romanttisin kesä miesmuistiin, tai ainakin viimeisen seitsemän vuoden kurjan jakson jälkeen. Siltäpä tuo näyttää. Ehkä en kaipaa romantiikkaa sen enempää kui jännitystäkään. Tasaista arkea minulle kiitos, ja runsain mitoin. Sitäpaitsi edeltävät seitsemän vuotta eivät ole olleet läpeensä kurjia. Siihen seitsenvuotiskauteen ei ole sattunut kuin yksi avioero ja se teki elämästä kurjaa ehkä vuodeksi. Keskimäärin sanoisin siis, että vuodet ovat olleet varsin hyviä.

Onneksi en usko horoskooppeihin. Aloitan lomani (ensi viikolla) siis luottavaisin mielin. Kolme viikkoa enimmäkseen ilman aikatauluja, se on kaikki, mitä lomaltani vaadin. Muuten on ihan sama, sataako vettä tai pikku-ukkoja, onko tekemistä vai eikö ole. Kunhan ei tarvitse herätä klo 6 ja hoputtaa lapsia hoitoon. Sitä lajia kun on syksyllä taas luvassa riittämiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti