keskiviikko 9. syyskuuta 2015

Auts

On hetkiä, jolloin tuntee itsensä hyvin, hyvin epäviehättäväksi. Tässä tältä kesältä kaksi sellaista, jotka ovat jääneet mieleen (niitä on tosin ollut muitakin).

Kesälomalla vein poikaa jalkapalloharjoituksiin, liian aikaisin ja pienessä vesisateessa. Odottelimme harjoitusten alkua autossa ja ajattelin, että tässäpä hyvä hetki tarkistaa partakarvojen tilanne. Niitähän löytyi, joten kaivoin esiin pinsetit, jotka minulla aina autosta löytyy. Juuri kun nyppäisin ensimmäiset karvat, pojan harjoituskavereiden kolme nuorta ja komeaa isää käveli autoni ohi. Meinasin lähteä takaisin kotiin. En kuitenkaan lähtenyt, vaan seisoskelin sateessa kentän laidalla seuraamassa pojan harjoituksia, niin kuin kunnon futismutsin kuuluu.

Toinen epäviehättävyyden mieleenpainunut hetki oli ennen rintaleikkausta. Noin kolmikymppinen nuorimies, joka itseään myös kirurgiksi tituleerasi oli juuri piirrellyt varsin vaikuttavan näköisen kartaston pitkin rintojani. Sitten hän pyöräytti minut ympäri suoraan valtavan peilin eteen ja sanoi: "No niin. Tässähän on nyt kaksi ongelmaa. Rintasi ovat turhan isot ja lisäksi ne ovat väärässä paikassa". Hän oli ehdottoman oikeassa. Mutta silti. Auts.

2 kommenttia:

  1. Väärässä paikassa!!!! siis niinkuin.... selässä?

    VastaaPoista
  2. Kyseinen kirurgi on oletettavasti katsellut enemmän nuorempien naisten rintoja ja heidän rintoihinsa verrattuna omani (siis vanhat) olivat ehkä (kuinka tämän nyt kauniisti sanoisi) hiukan alempana. Hän kyllä hienosti selitti, että kun rintojen painopiste on kovin alhaalla, myös hartioihin kohdistuva kuorma on suurempi, mikä minulla tietysti oli se keskeinen ongelma. No, nyt eivät ole alhaalla. Omalla tavallaan hauskat nämä uudetkin tietysti ovat, 15-vuotiaan rinnat (tosin arvilla) nelikymppisen naisen ruumiissa.

    VastaaPoista