lauantai 10. lokakuuta 2015

Leijuvat lenkkarit


Jos ihmisen on määrä virkistyä, on kaikki apukeinot otettava käyttöön. Kahvi ja muut kofeiinipitoiset juomat, jotka tosin eivät minulle sovi, mutta siitä viis. Raitis ilma (ihan ehdoton). Kasvispainotteinen ruokavalio, mahdollisimman vähän valkoista jauhoa ja sokeria. Ja mitä vielä. Ai niin, oikeanlaiset välineet, koska elämä kaikkinensa on tietysti lähinnä välineurheilua. Tässä uusin yritykseni kohti virkeämpää minää:


Ajattelin, että kerran elämässä ostan kunnolliset lenkkarit. Ja ostin, millä yllätin itsenikin, useinhan puuhani jäävät ajatuksen tasolle. Paikallisessa urheiluliikkeessä sattui sopivasti olemaan muuttomyynti ja nämä olivat puoleen hintaan (omani eivät tosin osaa leijua). Lähtöhinta 169 euroa, mutta paikallinen liike onkin kallis, siksi en siellä usein käy. Huomasin kyllä, että oli niitä muualla halvemmallakin, mutta nämäkin kelpasivat, kun olivat kerran puoleen hintaan. Ovat enemmän maastojuoksuun tarkoitetut, joten painelin heti metsään niitä kokeilemaan. En tietysti juokse, mutta yritän pikkuhiljaa palailla hölkkäilijäksi, nyt kun tissit taas kestävät.

Ovatpa hyvät, ei voi muuta sanoa. Toimivat nuo asfaltillakin. Neitsytlenkin iloa tosin hiukan himmensi se, että kotiin palattuani huomasin hölkkäilleeni koiranpaskaan. Mutta se on niin tyypillistä, etten jaksanut siitä kovin paljon harmistua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti