maanantai 2. marraskuuta 2015

Putkia

Lapset ovat tilanneet isäpuolen. Tässä yhtenä iltana kesken hampaanpesun esikko kysyi, koska meille tulee isäpuoli? Meinasin sanoa, ettei sellainen kuulu sanavarastooni, mutta kysyin kuitenkin, että miten niin? Kun on äitipuoli, niin pitäisi olla isäpuolikin. Sanoin, että heillä on varsin kelvollinen isä, ei siinä isäpuolia enää tarvita.

Nyt on kuitenkin menty niin pitkälle, että tiedämme jo, missä isäpuoli nukkuu. Paitsi, jos se haisee. Siinä tapauksessa kukaan ei oikein halua sitä viereensä. Kuopukseni esitti toivomuksen, että isäpuoli ei saisi rakastaa äitiä (siis minua), johon totesin, että kai sen vähän on rakastettava, eihän se muuten meille tulisi. Lisäsin, että kyllähän se teitäkin rakastaisi. Esikko totesi tähän, että eipäs rakastaisi, me oltaisiin sille hirveitä.

Isäpuolen etsintään aika on otollinen, ainakin jos haluaa putkimiehen. Tontillahan niitä vilisee. Toistaiseksi olen yrittänyt pysytellä poissa heidän tieltään, en ehkä kuitenkaan tarvitse putkimiestä. Enkä nyt tarkoita sitä, että en haluaisi juuri putkimiestä, he ovat varmastikin ihan kelpo sakkia. Mutta ylipäänsä se isäpuoli luuratkoon siellä missä tähänkin asti.

Evakon ajankohta on jotakuinkin selvillä. Helmikuulla asustelemme jossain muualla, ellei jotain kummallista tapahdu, tosin sitähän remonteissa tämän tästä tapahtuu. Kevääseen asti tuskin silti venyy, vaikka sitä vähän toivoin. Mutta ei se mitään, lähdemme sitten kun aika on. Veikkaan, että sen jälkeen on aika ihana palata kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti