tiistai 19. tammikuuta 2016

Laitetaan pimeys pois

Olen lähes toimeutunut autoasiassa. Toimeutumistani tosin hiukan häiritsee se, että kovalla pakkasella autoni on hipihiljaa (paitsi käyntiääni kuuluisi ehkä jos radio ei olisi päällä). Ilmeisesti kaikki mölinää pitävä ei kylmällä jaksa vaivautua. Se on tuudittanut minut ehkä aavistuksen valheelliseen olotilaan: ehkä autossa ei olekaan mitään vikaa. Mutta oli vikaa tai ei, ainakin öljyt olisi pitänyt vaihtaa kymmenentuhatta kilometriä sitten. Tai vähän yli.

Sen verran kuitenkin tein, että työmatkalla katselin löytyisikö matkan varrelta sopivaa korjaamoa. Yhden löysin. Voi tosin olla huono, joten täytyy vielä hetki harkita. En nyt pysty viemään sinne, minne yleensä vien, koska sitten en pääse töihin. Paitsi jos vuokraisin toisen auton, enkä todellakaan jaksa toimeutua sellaiseen. Ja sanottakoon, että käyttämälläni pajalla ei todellakaan ole laina-autoja. Tässähän ei olisikaan mitään hankaluutta, jos en kävisi töissä. Tosin sitten minulla ei ehkä olisi myöskään autoa. Eli haasteita olisi autosaralla rutkasti vähemmän, mutta ehkä jollain toisella saralla enemmän.

Eilen illalla ei uimaan lähtiessä ollut ihan säkkipimeää, panin merkille. Tänä aamuna alkoi jo työmatkalla valostua. Väkisinkin hymyilyttää.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti