keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Yllätyksiä

On hienoa huomata edistystä. Ennen oksennustautien aikaan pyykkiin on mennyt monet petivaatteet, tyynyt ja peitotkin. Lopputaudin olemme nukkuneet ties millaisten vilttien alla, mitä nyt on sattunut löytymään. Tällä kertaa pyykkisaldoa on yksi lakana, yksi käsipyyhe ja yksi paita. Aika vähän.

Huomenna pitäisi suunnata auton nokka kohti Nilsiää. Eipä taida käydä niin. Ellei ihmeparantumista tapahdu. Voi tapahtuakin. Lapset ovat ihmeellisiä otuksia.

Joskus hyviäkin asioita tapahtuu pyytämättä ja yllättäen. Tarjottiin työpaikkaa. Juuri sellaista, joista olen aina puhunut, ettei niitä vapaudu. Ihmiset eivät halua niistä pois. Elokuun alusta paikka olisi vapaana. Suostuin ilomielin. Nimiä ei ole toistaiseksi papereissa, joten pettymykseen on vielä mahdollisuus. Mutta juuri nyt olen iloinen. Jos kaikki menee hyvin, ja yritän luottaa siihen, että menee, saan irtisanoutua juuri kesälomaa vasten. Epäilemättä se tuntuu hyvin, hyvin vapauttavalta.

2 kommenttia:

  1. Onnea uuden työtarjouksen johdosta! Kuulostaa hienolta ja hyvältä ja sopivalta :).

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Olen aika innostunut, mutta yritän toistaiseksi pitää sen kurissa. Pidän asioita varmana vasta kun niistä on mustaa valkoisella, tästä ei vielä ole. Toivottavasti pian on.

    VastaaPoista